Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Verstopping
Onderdelinden Rioolservice

WC ontstoppen Hendrik-Ido-Ambacht

Als u last heeft van een verstopte WC, kunt u hiervan vele problemen ervaren. Het is dan ook belangrijk dat deze problemen snel worden opgelost. Onderdelinden Rioolservice is een ervaren en vakkundig bedrijf, gespecialiseerd in onder andere wc ontstoppen in Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken. Wij denken altijd klantgericht en werken alleen met de beste apparatuur en technieken. Dankzij deze werkwijze verhelpen wij uw problemen altijd zorgvuldig en naar tevredenheid van de klant.

Voorkomen van een ontstopping

Er zijn een aantal dingen die u kunt doen, om ervoor te zorgen dat WC ontstoppen in Hendrik-Ido-Ambacht niet nodig zal zijn. Zorg er bijvoorbeeld voor, dat de volgende dingen nooit in uw riool terecht komen; olie, vet, vochtig toiletpapier, schoonmaakdoekjes, kattenbakkorrels, textiel, verfresten, chemicali├źn. Een verstopte WC kan meerdere oorzaken hebben. Soms zit de oorzaak in de WC pot, deze kan namelijk verstopt raken door onder andere een wc rol, tampon of maandverband. Als dit niet het geval is zit het probleem meestal in het rioolstelsel. Helaas kunt u dit soort problemen niet zelf oplossen en zult u een professional in moeten schakelen. Wij van Onderdelinden Rioolservice staan uiteraard voor u klaar.

Werkwijze bij WC ontstoppen in Hendrik-Ido-Ambacht

Hoe gaan wij te werk bij WC ontstoppen in Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken? Wij ontstoppen de wc doormiddel van hogedruk reiniging en mechanische reiniging. Indien het probleem niet kan worden opgelost met de hogedruk, passen wij een veermachine toe met verschillende koppen/frezen. Vervolgens controleren wij met een speciale inspectiecamera of de riolering helemaal schoon is. Daarnaast kunnen wij met deze camera zien of er een structurele oorzaak is voor de verstopping. Hierdoor kunnen wij het probleem doelgericht oplossen, wat u weer tijd en kosten bespaart. Dankzij onze ervaring en expertise, zijn de meeste verstoppingen binnen een half uur verholpen. Heeft u interesse in onze werkzaamheden of zou u graag nog meer informatie willen? Neem dan contact met ons op.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196 3341 LW Hendrik Ido Ambacht Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)