Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Ontstoppen
Onderdelinden Rioolservice

Afvoer ontstoppen

Wij zijn Onderdelinden Rioolservice, een gespecialiseerd bedrijf in het ontstoppen, reinigen en inspecteren van allerlei soorten verstoppingen. Heeft u last van een verstopte afvoer? Wij kunnen u hierbij helpen door uw afvoer te ontstoppen. Een verstopping van de afvoer komt altijd op een ongelegen moment, omdat het simpelweg een heel vervelend probleem is. Bij aanhoudende problemen kunt u ons inschakelen om uw afvoer te ontstoppen.

Afvoer verstopping voorkomen

Een verstopte afvoer is zeer vervelend. En hoewel wij u van uw probleem af kunnen helpen, is het beter een verstopping te voorkomen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen Onderdelinden Rioolservice in te schakelen voor preventief onderhoud van uw rioolstelsel. Dit houdt in dat wij regelmatig komen controleren op problemen in uw afvoer en deze dus meteen oplossen en hiermee grote verstoppingen voorkomen. Maar wat kunt u zelf doen?

Indien bijvoorbeeld vlak bij de wasmachine een wasbak aanwezig is, bevelen wij u aan om regelmatig een grote hoeveelheid warm water door de afvoer te spoelen. Door de hoge temperatuur van het water zullen eventuele vet- en zeepresten in de afvoer smelten en wegspoelen.

Waarom onze hulp?

Wij van Onderdelinden Rioolservice hebben jarenlange ervaring op het gebied van afvoer ontstoppen. Onze aanpak is efficiënt en wij staan garant voor kwaliteit en vakmanschap. Wij gebruiken alleen de beste materialen en de juiste technieken.

Uw problemen met een verstopte afvoer laten oplossen door ons? Neem dan nu contact op met Onderdelinden Rioolservice, en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Onze diensten

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie