Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

riool localisering
Onderdelinden Rioolservice

Stankdetectie

Heeft u last van stank in uw woning, bedrijf of ander gebouw? Stank is één van de vervelendste problemen die u kunt hebben op het gebied van riolering. Wij begrijpen dat u niet nog langer in de stank wilt zitten. Wij van Onderdelinden Rioolservice staan 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor u klaar om uw problemen met uw riolering zo snel en vakkundig mogelijk op te lossen.

Hoe wordt de stank gedetecteerd?

Stank afkomstig uit het riool is een hardnekkige geur die niet snel verdwijnt. Het is dus niet moeilijk om te constateren dat er sprake is van een stankprobleem. Ook stankdetectie is geen moeilijke taak, mits de juiste materialen en technieken worden gebruikt bij het opsporen van het probleem. Wij van Onderdelinden Rioolservice hebben alle materialen, technieken, kennis én ervaring in huis om de oorsprong van uw stankprobleem snel en goedkoop te traceren. Voor het detecteren van de stank kunnen wij verschillende technieken gebruiken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Rookdetectie: door de riolering te vullen met dichte rook, is een lek snel en gemakkelijk te vinden;
  • Camera inspectie: door middel van een camera op een slang in het riool, kunnen we snel eventuele schade en lekken detecteren.

Wat nu?

Na de stankdetectie en de oorsprong van het probleem vinden, is het tijd voor een oplossing. Doordat wij gebruik maken van de modernste technieken, zijn wij in staat een duidelijk en helder plan van aanpak te maken om zo de problemen structureel op te lossen. Door onze efficiënte manier van werken bent u binnen de kortste keren verlost van de hardnekkige stank die een lek met zich meebrengt.

Onze diensten

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie