Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

toilet-ontstoppen
Onderdelinden Rioolservice

WC ontstoppen

Heeft u last van problemen met uw riool, bijvoorbeeld een verstopte WC? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onderdelinden Rioolservice is gespecialiseerd op het gebied van het ontstoppen van uw riool en WC. Wij bieden u kwalitatieve service, een efficiënte aanpak en vakmanschap.

Veel woningen en andere soorten panden hebben regelmatig last van een verstopte WC, lekkages en breuken van de riolering. Dit is heel normaal, want de riolering blijft nu eenmaal niet altijd in perfecte staat. Toch kan het zorgen voor grote problemen. Er wordt vaak niet gedacht aan onderhoud van de riolering, tot er een verstopping optreedt.

Wij zijn de oplossing

Onderdelinden Rioolservice heeft jarenlange ervaring en kennis over het vak. Voor het ontstoppen van uw WC kunnen wij verschillende technieken toepassen, afhankelijk van de oorzaak van het probleem. Wij beschikken over verschillende apparaten voor het ontstoppen van uw WC, ook voor smallere leidingen. Ook hebben wij camerasystemen waarmee we spoedig het probleem kunnen vinden om vervolgens gericht te ontstoppen.

U kunt ons ook inschakelen voor spoedgevallen. Al onze ontstoppingswagens zijn zodanig ingesteld, dat vrijwel alle verstoppingen met een minimum aan overlast kunnen worden opgelost. Dit zorgt ervoor dat u met een gerust hart ons het werk kunt laten doen.

Heeft u last van een verstopte WC en komt u er zelf niet uit? Neem dan nu contact op met Onderdelinden Rioolservice, en wij zorgen dat u zo spoedig mogelijk van uw problemen af bent.

Onze diensten

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie