Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Ontstopping
Onderdelinden Rioolservice

Riool ontstoppen

Heeft u last van problemen met uw riool? Dan bent u bij Onderdelinden Rioolservice aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van het ontstoppen van elk riool voor particuliere opdrachtgevers. Onze service is gebaseerd op kwaliteit, onze aanpak is efficiënt en wij staan voor vakmanschap.

Veel woningen en bedrijfspanden hebben zo nu en dan last van verstoppingen, lekkages en breuken van rioleringen. Hoewel dit normaal is, omdat de riolering niet altijd in perfecte staat blijft, vormt het voor veel mensen wel een probleem. Het riool is een zeer belangrijk onderdeel van uw woning, ook al zit het grotendeels verborgen onder de grond. De meeste mensen denken niet aan onderhoud van de riolering, tot er een verstopping optreedt.

Onze werkwijze

Onderdelinden Rioolservice heeft vele jaren ervaring en kennis over het vak. Wij hebben verschillende technieken om het riool te ontstoppen. Afhankelijk van het probleem passen wij de juiste techniek toe, zodat uw riool weer zo goed als nieuw zal werken. Wij beschikken over hogedruk watersystemen met een roterende kop en een hogedruk waterslang, die door het riool heen het vuil weg kunnen spoelen en snijden om zo het riool weer vrij te maken. Om zeker te weten dat het riool goed wordt ontstopt, hebben wij camerasystemen die ons in staat stellen gericht te werken. Ook voor spoedgevallen kunt u ons inschakelen.

Wij zijn de oplossing voor uw probleem

Al onze ontstoppingswagens zijn zo uitgerust, dat vrijwel al uw verstoppingen zonder problemen en met een minimum aan overlast kunnen worden opgelost. Zo kunt u ons met een gerust hart het werk laten doen, en vervolgens genieten van een verstoppingsvrij riool.

Lukt het u zelf niet een verstopping op te lossen? Neem dan snel contact op met Onderdelinden Rioolservice, en wij zorgen dat u spoedig geholpen wordt.

Onze diensten

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie