Camera inspectie

onderdelinden-1Heeft u problemen met uw riolering, maar kunt u niet direct zien wat nou precies het probleem is? Vaak zijn oorzaken van problemen met uw riolering snel op te sporen. Sommige problemen kunt u direct zien, voor andere problemen met een diepere oorzaak is een camera inspectie nodig. Bespaar uzelf dus de moeite en laat het probleem opzoeken door een bedrijf dat de juiste materialen heeft voor het zoeken van het probleem. Hiervoor bent u bij Onderdelinden Rioolservice aan het juiste adres!

Hoe werkt camera inspectie precies?

Als de afvoer bijvoorbeeld moeilijk bereikbaar is of als het probleem zich onder de grond bevindt, is de camera inspectie een handige oplossing voor het opzoeken van het probleem. Maar hoe werkt het nou precies?

onderdelinden_riool-localisering-1 onderdelinden_riool-localisering-2 onderdelinden_riool-reinigen-3

Camera inspectie is een moderne techniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van een camera, die samen met een zender aan een lange slang vastzit. Deze lange slang gaat dan in het riool. Op een scherm kunnen we dan zien hoe het met de conditie van uw riolering gesteld is en waar zich de eventuele schade bevindt.

Wat zijn de voordelen?

Er zitten veel voordelen aan het onderzoeken van uw riolering door middel van een inspectie. Wij zetten een aantal voordelen voor u op een rijtje:

  • Dieper gelegen delen van uw riolering kunnen in beeld worden gebracht zonder dat er sloop- en graafwerk verricht moet worden;
  • Door de goede camera kan er een gedetailleerd beeld worden geschetst van uw riolering en eventuele schade;
  • De camera inspectie kan tegen een zeer scherp tarief plaatsvinden.

Denkt u dat er een probleem is met uw riolering?

Wacht dan niet langer! Neem contact met ons op om eventuele verdere schade te voorkomen en de schade die er al is zo snel, zo vakkundig en zo goedkoop mogelijk te verhelpen!

Algemene voorwaarden

Waarom kiezen voor Onderdelinden Rioolservice:

Onderdeinden Rioolservice - Garantie op verstoppingen
Horecabedrijven Ervaring