Gootsteen ontstoppen

gootsteen-ontstoppenWij van Onderdelinden Rioolservice hebben vele jaren ervaring met het ontstoppen van de Gootsteen. Wij staan voor kwalitatieve service, een efficiënte aanpak van het probleem en vakkundigheid. Heeft u dus een probleem met een verstopte gootsteen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard kunnen wij ook helpen bij het voorkomen van een verstopte gootsteen, daarvoor bieden wij u preventief onderhoud aan het rioolstelsel.

De gootsteen is een onmisbaar onderdeel van uw woning. U maakt namelijk dagelijks gebruik van de gootsteen met bijvoorbeeld afwassen. Als u niet meer kunt afwassen, snapt u zelf wel dat dit een groot probleem kan vormen in uw keuken.

Onze hulp bij het probleem

Onderdelinden Rioolservice beschikt over een team vakkundige loodgieters die vrijwel elk moment van de dag voor u klaar staan om Gootsteen ontstoppen met de beste apparatuur en de meest moderne technieken. Een verstopte gootsteen kan verschillende oorzaken hebben. Vaak vragen deze oorzaken om een andere aanpak van het probleem. Wij beschikken over verschillende apparaten hiervoor en tevens hebben wij camerasystemen. Zo kunnen we goed bekijken wat precies het probleem is, waar het zit en hoe we dit op moeten lossen.

Voorkomen van problemen

Naast onze preventieve onderhoud service aan het rioolstelsel kunt u zelf ook verstoppingen in de gootsteen voorkomen. Een veelvoorkomende oorzaak van een verstopte afvoer is etensresten. Veeg voortaan eerst de borden schoon voordat u deze afspoelt. Op deze manier spoelt u geen grote hoeveelheden etensresten en vet door de gootsteen. Dit voorkomt dat de etensresten of het vet blijven hangen ergens in de afvoer van de gootsteen en dat uw gootsteen dus verstopt raakt. Daarmee voorkomt u Gootsteen ontstoppen.

Toch problemen met de afvoer? Neem dan snel contact op met Onderdelinden Rioolservice, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Algemene voorwaarden

Waarom kiezen voor Onderdelinden Rioolservice:

Onderdeinden Rioolservice - Garantie op verstoppingen
Horecabedrijven Ervaring