Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

gootsteen-ontstoppen
Onderdelinden Rioolservice

Gootsteen ontstoppen

Wij van Onderdelinden Rioolservice hebben vele jaren ervaring met het ontstoppen van de gootsteen. Wij staan voor kwalitatieve service, een efficiënte aanpak van het probleem en vakkundigheid. Heeft u dus een probleem met een verstopte gootsteen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard kunnen wij ook helpen bij het voorkomen van een verstopte gootsteen, daarvoor bieden wij u preventief onderhoud aan het rioolstelsel.

Een goed functionerende gootsteen is in vrijwel alle huishoudens van groot belang. Het is dan ook ontzettend frustrerend als deze niet juist functioneert. Goed onderhoud van uw gootsteen is daarom essentieel.  Wij helpen u graag bij onderhoud en onstopping van uw gootsteen.

Onze hulp bij het probleem

Onderdelinden Rioolservice beschikt over een team vakkundige loodgieters die vrijwel elk moment van de dag voor u klaar staan om uw gootsteen te ontstoppen met de beste apparatuur en de meest moderne technieken. Een verstopte gootsteen kan verschillende oorzaken hebben. Vaak vragen deze oorzaken om een andere aanpak van het probleem. Wij beschikken over verschillende apparaten hiervoor en tevens hebben wij camerasystemen. Zo kunnen we goed bekijken wat precies het probleem is, waar het zit en hoe we dit op moeten lossen.

Voorkomen van problemen

Naast onze preventieve onderhoudservice aan het rioolstelsel kunt u zelf ook verstoppingen in de gootsteen voorkomen. Een veelvoorkomende oorzaak van een verstopte afvoer is etensresten. Veeg voortaan eerst de borden schoon voordat u deze afspoelt. Op deze manier spoelt u geen grote hoeveelheden etensresten en vet door de gootsteen. Dit voorkomt dat de etensresten of het vet blijven hangen ergens in de afvoer van de gootsteen en dat uw gootsteen dus verstopt raakt. Daarmee voorkomt u gootsteen ontstoppen.

Toch problemen met de afvoer? Neem dan snel contact op met Onderdelinden Rioolservice, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Onze diensten

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie