Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Onderdelinden_nevelinspectie (2)
Onderdelinden Rioolservice

Rookdetectie

Heeft u last van stankoverlast en denkt u dat de oorzaak van dit vervelende probleem bij uw riolering ligt? Stankoverlast ontstaan door uw riolering is een zeer vervelend probleem en dient zo snel mogelijk opgelost te worden om ergere stank te voorkomen. Wilt u zo snel mogelijk van uw stankprobleem af? Dan bent u bij Onderdelinden Rioolservice aan het juiste adres. Met behulp van rookdetectie zijn wij in staat het probleem snel en efficiënt op te lossen.

Indien u voor Onderdelinden Rioolservice kiest, bent u verzekerd van een kwalitatief en klantvriendelijk bedrijf dat op milieuvriendelijke wijze alle problemen op het gebied van riolering voor u oplost.

Hoe werkt rookdetectie?

Door gebruik te maken van een rookgenerator wordt het rioolstelsel gevuld met een speciale rookvloeistof. Hierdoor wordt het gehele rioolstelsel met een (milieuvriendelijke) dichte rookmassa gevuld. Normaal hoort het rioolstelsel een gesloten systeem te zijn, maar als er stankoverlast is, is er sprake van een opening in het systeem. Door te kijken waar de rookmassa uit het rioolstelsel ontsnapt, kun je zien waar het probleem zich bevindt.

Er kunnen verschillende oorzaken zijn van stankoverlast. Vaak is de stankoverlast ontstaan door een rioolbreuk of rioolverzakking, waardoor rioollucht vanuit het riool het gebouw binnenkomt. Een eventuele rioolbreuk of rioolverzakking dient op een professionele manier opgelost te worden. Ook daarvoor bent u bij Onderdelinden Rioolservice aan het juiste adres. Wij zullen na de rookdetectie passende maatregelen nemen om het probleem vakkundig en snel op te lossen.

Laat uw stankprobleem oplossen!

Niemand zit graag lang in de stank. U dus ook niet! Indien u uw stankoverlast het liefst vandaag nog op zou willen lossen, kunt u contact opnemen met Onderdelinden Rioolservice. Wij zullen zo snel mogelijk naar u toe komen, om uw probleem zo snel, zo deskundig en zo goedkoop mogelijk op te lossen.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Onze diensten

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie