Afvoer verstopping Rotterdam

Wij zijn Onderdelinden rioolservice, een bedrijf gespecialiseerd in het ontstoppen, reinigen en inspecteren van allerlei soorten verstoppingen. Heeft u last van een afvoer verstopping Rotterdam ? Wij verhelpen uw problemen graag op vakkundige en professionele wijze. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor preventief onderhoud van uw rioolstelsel.

Oorzaken afvoer verstopping Rotterdam

Afvoer verstopping Rotterdam

Vaak als de afvoer verstopt is, komt dat omdat deze is dichtgeslibd met vet- en zeepresten. De grote veroorzakers van deze resten zijn vaatwasmachines en wasmachines. Of u nu gebruik maakt van vloeibaar wasmiddel, tabletten of zeeppoeder, u zult altijd last krijgen van vet- en zeepresten die door de afvoer gespoeld worden. Indien vlakbij de wasmachine een wasbak aanwezig is, dan bevelen wij u aan om af en toe een grote hoeveelheid heet water door de afvoer te spoelen. Door de hoge temperatuur zullen de vet- en zeepresten smelten en wegspoelen.

Als u dan toch last krijgt van een afvoer verstopping Rotterdam , zit er niets anders op dan een expert in te schakelen. Wij adviseren u hiermee niet te lang te wachten bij het opdoen van een verstopping. Hoe langer u namelijk wacht, hoe groter de gevolgen kunnen zijn.

Meer informatie over afvoer verstopping Rotterdam ?

Als u last heeft van een afvoer verstopping Rotterdam , kunt u een afspraak maken met Onderdelinden rioolservice. U heeft aan ons een professioneel en vakkundig bedrijf met ruim 25 jaar ervaring. Daarnaast hanteren wij een no cure no pay regeling, wat betekent dat als wij het probleem niet kunnen verhelpen, u ook niets betaald. Heeft u interesse in onze werkzaamheden of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan contact met ons op.

Service voor een vast laag tarief! Ontstoppingsbedrijf Onderdelinden Rioolservice lost het snel en vakkundig voor u op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wij zijn telefonisch bereikbaar met de volgende telefoonnummers:

  • 078-6822710
  • 010-4705897