Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Ontstopping
Onderdelinden Rioolservice

Gootsteen ontstopping Ridderkerk

Bij een verstopte gootsteen kunnen veel problemen ervaren worden. Dit wilt u uiteraard zo snel mogelijk opgelost hebben. U bent bij Onderdelinden Rioolservice aan het juiste adres voor gootsteen ontstopping in Ridderkerk en omstreken. Wij zijn een bedrijf met ruim 30 jaar ervaring in rioleringen. U kunt dan ook met een gerust hart uw gootsteen overlaten aan een van onze medewerkers. Bij het ontstoppen van uw gootsteen maken zij gebruik van moderne technieken en apparaten. Zo heeft u binnen enkele tijd weer een goed functionerende gootsteen.

Wat komt er kijken bij een ontstopping?

Als Onderdelinden Rioolservice een gootsteen ontstopping in Ridderkerk gaat uitvoeren, komen daar verschillende zaken bij kijken. Allereerst zullen wij de oorzaak gaan achterhalen. In vele gevallen is dit vet dat aan de binnenranden van de riolering hard geworden is. Om de buizen weer hun originele diameter te geven, zullen wij ze reinigen. Mocht dit niet genoeg effect hebben, zullen wij met een roterende kettingveer aan de slag gaan. Hiermee kunnen wij overige resten losmaken. Als u een verstopte gootsteen wilt voorkomen, is er één maatregel die vrij eenvoudig is uit te voeren. Door borden en pannen eerst met een doekje af te doen vermindert u de vetten en oliën die in de riolering terechtkomen. Op deze manier gaat uw riolering een stuk langer mee, en bent u milieubewust bezig.

Gootsteen ontstopping in Ridderkerk door Onderdelinden Rioolservice

Wilt u gegarandeerd zijn van een goed uitgevoerde gootsteen ontstopping in Ridderkerk of omstreken? Onderdelinden Rioolservice is dan het bedrijf waar u op kan vertrouwen. Onze medewerkers staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Neem zodra er zich een rioleringsprobleem voordoet dan ook contact met ons op. Dan sturen wij zo snel mogelijk een monteur langs. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196 3341 LW Hendrik Ido Ambacht Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)