Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Ontstoppen
Onderdelinden Rioolservice

Afvoer ontstoppen Piershil

Welkom bij Onderdelinden Rioolservice, een bedrijf gespecialiseerd in het ontstoppen, reinigen en inspecteren van allerlei soorten verstoppingen. Als uw afvoer verstopt is, kunt u hiervan vele problemen en ongemakken ervaren. Het is dan ook van belang dat u niet te lang wacht met in Piershil de te afvoer ontstoppen. Wij van Onderdelinden verhelpen uw problemen graag op vakkundige en professionele wijze. U kunt daarnaast ook bij ons terecht voor preventief onderhoud van uw rioolstelsel.

Voorkomen van afvoer ontstoppen Piershil

In veel gevallen komt een verstopte afvoer, doordat de afvoer is dichtgeslibd met vet- en zeepresten. De grote oorzaken hiervan zijn vaatwasmachines en wasmachines. Het maakt geen verschil of u gebruik maakt van vloeibaar wasmiddel, tabletten of zeeppoeder, u zult namelijk altijd last krijgen van deze resten. Indien vlak bij de wasmachine een wasbak aanwezig is, dan bevelen wij u aan om af en toe een grote hoeveelheid heet water door de afvoer te spoelen. Door de hoge temperatuur zullen de vet- en zeepresten smelten en wegspoelen, daardoor voorkomt u dat de afvoer ontstopt. Als u dan toch last krijgt van een verstopte afvoer, dan zit er helaas niets anders op dan het inschakelen van een professioneel bedrijf. Wij adviseren u hier niet te lang mee te wachten als u een verstopping merkt. Dus moet u in Piershil een afvoer ontstoppen bent u bij Onderdelinden Rioolservice aan het juiste adres.

Meer informatie over afvoer ontstoppen?

Moet u in Piershil een afvoer ontstoppen? Dan kunt u een afspraak maken Onderdelinden Rioolservice. Wij zijn een professioneel en vakkundig bedrijf met ruim 25 jaar ervaring. Ook hanteren wij een no cure no pay regeling, wat inhoudt dat als wij het probleem niet op kunnen lossen, u ook niets betaalt. Heeft u interesse in onze werkzaamheden of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan contact met ons op.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196 3341 LW Hendrik Ido Ambacht Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)