Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Verstopping
Onderdelinden Rioolservice

Afvoer verstopping Dordrecht

Wij zijn Onderdelinden Rioolservice, een bedrijf gespecialiseerd in het ontstoppen, reinigen en inspecteren van allerlei soorten verstoppingen. Heeft u last van een afvoer verstopping in Dordrecht of omstreken? Wij verhelpen uw problemen graag op vakkundige en professionele wijze. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor preventief onderhoud van uw rioolstelsel.

Oorzaken afvoer verstopping

Vaak als de afvoer verstopt is, komt dat omdat deze is dichtgeslibd met vet- en zeepresten. De grote veroorzakers van deze resten zijn vaatwasmachines en wasmachines. Of u nu gebruik maakt van vloeibaar wasmiddel, tabletten of zeeppoeder, u zult altijd last krijgen van vet- en zeepresten die door de afvoer gespoeld worden. Indien vlak bij de wasmachine een wasbak aanwezig is, dan bevelen wij u aan om af en toe een grote hoeveelheid heet water door de afvoer te spoelen. Door de hoge temperatuur zullen de vet- en zeepresten smelten en wegspoelen. Als u dan toch last krijgt van een afvoer verstopping in Dordrecht zit er niets anders op dan een expert in te schakelen. Wij adviseren u hiermee niet te lang te wachten bij het opdoen van een verstopping. Hoe langer u namelijk wacht, hoe groter de gevolgen kunnen zijn.

Hulp in Dordrecht bij uw afvoer verstopping?

Als u in Dordrecht last heeft van een afvoer verstopping, kunt u een afspraak maken met Onderdelinden Rioolservice. U heeft aan ons een professioneel en vakkundig bedrijf met ruim 25 jaar ervaring. Daarnaast hanteren wij een no cure no pay regeling, wat betekent dat als wij het probleem niet kunnen verhelpen, u ook niets betaalt. Heeft u interesse in onze werkzaamheden of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan contact met ons op.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196 3341 LW Hendrik Ido Ambacht Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)