Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Verstopt
Onderdelinden Rioolservice

Afvoer verstopt Papendrecht

Onderdelinden Rioolservice is een gespecialiseerd in ontstoppen, reinigen en inspecteren van allerlei soorten verstoppingen. Is uw afvoer in Papendrecht verstopt? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van dit probleem af. Als rioolservicebedrijf helpen wij u bij het oplossen van problemen met uw rioolstelsel. Naast het oplossen van rioolproblemen helpen we ook bij preventief onderhoud van uw rioolstelsel.

Waarom is uw afvoer in Papendrecht verstopt?

Vaatwasmachines en wasmachines zijn de grote boosdoeners en zorgen ervoor dat de afvoer dichtslibt met vet- en zeepresten. Het maakt niet uit of u gebruikt maakt van vloeibaar wasmiddel, tabletten of zeeppoeder er zullen altijd vet- en zeepresten door de afvoer gespoeld worden. Indien vlak bij de wasmachine een wasbak aanwezig is, dan is het aan te bevelen om met enige regelmaat een grote hoeveelheid warm/heet water door de afvoer te spoelen. Door de temperatuur zullen de vet- en zeepresten smelten en wegspoelen. Indien uw afvoer in Papendrecht toch verstopt raakt, zit er meestal niets anders op dan een expert in te schakelen.

Waarom Onderdelinden Rioolservice?

Is uw afvoer in Papendrecht verstopt? Maak dan een afspraak met Onderdelinden Rioolservice. Met 25 jaar ervaring zijn wij in staat om de meeste verstoppingen snel te verhelpen. Onze medewerkers kunnen in noodgevallen, meestal binnen een uur, bij u zijn om uw riool-, wc- of afvoerproblemen te verhelpen. Succes gegarandeerd! Wij werken op basis van NO-CURE-NO-PAY. Dus kunnen wij uw probleem niet verhelpen, dan betaalt u helemaal niets! De ervaring leert dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Onze monteurs beschikken over wisselgeld. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN. Als dat niet mogelijk is kunt u uiteraard ook contant betalen. Service voor een vast laag tarief, dus! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 078-6822710 of 010-4705897.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196
3341 LW Hendrik Ido Ambacht
Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)