Afvoer verstopt Papendrechtafvoer verstopt Papendrecht

Onderdelinden Rioolservice is een gespecialiseerd in ontstoppen, reinigen en inspecteren van allerlei soorten verstoppingen, ook bij u in Papendrecht . Is uw afvoer verstopt Papendrecht? Dan wilt u natuurlijk dat dit probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. Als rioolservice bedrijf helpen wij uw bij het oplossen van problemen met uw rioolstelsel. Naast het oplossen van rioolproblemen helpen we ook bij preventief onderhoud van uw rioolstelsel.

Waarom is uw afvoer verstopt Papendrecht?

Vaatwasmachines en wasmachines zijn de grote boosdoeners indien de afvoer is dichtgeslibd met vet- en zeepresten. Het maakt niet uit of u gebruikt maakt van vloeibaar wasmiddel, tabletten of zeeppoeder er zullen altijd vet- en zeepresten door de afvoer gespoeld worden. wij zijn u graag in Papendrecht van dienst om uw problemen te verhelpen.

Hoe kunt u dit voorkomen?

Indien vlak bij de wasmachine een wasbak aanwezig is dan is het aan te bevelen om met enkele regelmaat een grote hoeveelheid warm/heet water door de afvoer te spoelen. Door de temperatuur zullen de vet- en zeepresten smelten en wegspoelen. Indien uw afvoer toch verstopt raakt zit er meestal niks anders op als een expert in te schakelen.

Waarom Onderdelinden Rioolservice?

Is uw afvoer verstopt Papendrecht? Maak dan een afspraak met Onderdelinden Rioolservice. Waarom zou u kiezen voor Onderdelinden Rioolservice?

  • Geen succes geen berekening
  • Garantie op verstoppingen
  • Ruim 25 jaar ervaring

No cure, no pay!

Onze medewerkers voor u klaar! Ze kunnen in noodgevallen, meestal binnen een uur, bij u zijn om uw riool-, wc- of afvoerproblemen te verhelpen. Succes gegarandeerd! Wij werken op basis van NO-CURE-NO-PAY. Dus kunnen wij uw probleem niet verhelpen, dan betaald u helemaal niets! De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Onze monteurs beschikking over wisselgeld. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN. Als dat niet mogelijk is kunt u uiteraard ook contant betalen.

Service voor een vast laag tarief!

Wij zijn telefonisch bereikbaar met de volgende telefoonnummers:

  • 078-6822710
  • 010-4705897