Camera inspectie riool Dordrecht

Camera inspectie van uw riool Dordrecht laat uw verzorgen door Onderdelinden Rioolservice.

camera inspectie riool dordrechtCamera inspectie van uw riool laat u in Dordrecht verrichten door Onderdelinden Rioolservice. Ons bedrijf is gespecialiseerd in ontstoppen en reinigen van allerlei soorten verstoppingen, onder andere door middel van camera inspectie riool Dordrecht. Wij staan garant voor een goede kwaliteit en service. Onze aanpak van camera inspectie in het riool is zeer efficiënt en getuigd van vakmanschap. Daarnaast bieden wij garantie op verstoppingen.

Snelle en eenvoudige manier

Met onze camera inspectie in het riool zijn wij in staat uw riool te bekijken en een dvd opnamen hiervan te maken. Dit is een snelle en eenvoudige manier om ontstopping op te sporen en te verwijderen. Wanneer u kiest voor camera inspectie in uw riool bij Onderdelinden Rioolservice, dan bent u verzekerd van garantie op ontstopping en 20 jaar ervaring. Naast camera inspectie in het riool kunt u ook bij ons terecht voor een complete reiniging, detectie en nevelinspectie.

No cure, no pay!

Onze medewerkers voor u klaar! Ze kunnen in noodgevallen, meestal binnen een uur, bij u zijn om uw riool-, wc- of afvoerproblemen te verhelpen. Succes gegarandeerd! Wij werken op basis van NO-CURE-NO-PAY. Dus kunnen wij uw probleem niet verhelpen, dan betaald u helemaal niets! De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Onze monteurs beschikking over wisselgeld. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN. Als dat niet mogelijk is kunt u uiteraard ook contant betalen.

Service voor een vast laag tarief!

Wij zijn telefonisch bereikbaar met de volgende telefoonnummers:

  • 078-6822710
  • 010-4705897

Bent u geïnteresseerd in camera inspectie riool Dordrecht bij Onderdelinden Riool Service, dan kunt u gerust contact opnemen. Voor vragen staan wij altijd klaar! Camera inspectie riool  Dordrecht