Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Camera inspectie riool
Onderdelinden Rioolservice

Camera inspectie riool Dordrecht

Is uw riool verstopt? Dit kan bevestigd worden door uw riool te laten inspecteren. Camera inspectie van uw riool in Dordrecht laat u verrichten door Onderdelinden Rioolservice. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontstoppen en reinigen van allerlei soorten verstoppingen, onder andere door middel van camera inspectie in uw riool. Wij staan garant voor een goede kwaliteit en service. Onze aanpak van camera inspectie in het riool is zeer efficiënt en getuigt van vakmanschap. Daarnaast heeft u bij ons de garantie dat verstoppingen worden verholpen.

Snelle en eenvoudige manier

Met onze camera inspectie in het riool zijn wij in staat uw riool in Dordrecht te bekijken en een DVD-opname hiervan te maken. Dit is een snelle en eenvoudige manier om ontstopping op te sporen en te verwijderen. Wanneer u kiest voor camera inspectie in uw riool bij Onderdelinden Rioolservice, dan bent u verzekerd van garantie op ontstopping en 20 jaar ervaring. Naast camera inspectie in het riool kunt u ook bij ons terecht voor een complete reiniging, detectie en nevelinspectie.

Camera inspectie van uw riool in Dordrecht laten uitvoeren door Onderdelinden Rioolservice?

Bent u geïnteresseerd in camera inspectie van uw riool bij Onderdelinden Rioolservice, dan kunt u gerust contact opnemen. Onze medewerkers voor u klaar! Ze kunnen in noodgevallen, meestal binnen een uur, bij u zijn om uw riool-, wc- of afvoerproblemen te verhelpen. Succes gegarandeerd! Wij werken op basis van NO-CURE-NO-PAY. Dus kunnen wij uw probleem niet verhelpen, dan betaalt u helemaal niets! De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Onze monteurs beschikken over wisselgeld. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN. Als dat niet mogelijk is kunt u uiteraard ook contant betalen. Service voor een vast laag tarief, dus! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 078-6822710 of 010-4705897.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196 3341 LW Hendrik Ido Ambacht Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)