Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Verstopt
Onderdelinden Rioolservice

Gootsteen verstopping Hoeksche Waard

Heeft u last van een gootsteen verstopping in Hoeksche Waard of omstreken? Neem dan contact op met Onderdelinden Rioolservice. Sinds 1986 zijn wij een bedrijf gespecialiseerd in rioolwerkzaamheden zoals gootsteen verstoppingen. Omdat een gootsteen een essentieel onderdeel is van uw keuken, willen wij uw problemen zo snel mogelijk oplossen. Wij zijn zeer klantgericht. Door dit te combineren met de nieuwste technieken en apparatuur, kunnen wij uw problemen zo goed mogelijk oplossen. Ook willen wij dit zo snel mogelijk met zo min mogelijk overlast uitvoeren. Een garantie voor u dat wij uitstekend werk willen leveren is: als wij het probleem niet op kunnen lossen, ontvangt u ook geen rekening van ons.

De gootsteen ontstoppen en verstoppingen voorkomen

Veel gootsteen verstoppingen ontstaan door alle vetten en oliën die door de gootsteen of uit de vaatwasser het riool in spoelen. Door vettige spullen zoals borden en pannen af te nemen met een doekje voordat u deze in de vaatwasser zet, maakt u al een groot verschil. Bij een gootsteen verstopping in Hoeksche Waard zorgen wij dat er zo snel mogelijk een monteur op locatie is. Het eerste wat wij zullen doen is de oorzaak zoeken van de verstopping. Dit doen wij door middel van een camerasysteem. Zo hebben wij vrij snel de oorzaak, plaats en oplossing gevonden. Onze medewerker zal dan met moderne apparaten en technieken de verstopping oplossen.

Meer informatie over een gootsteen verstopping in Hoeksche Waard

Als u op zoek bent naar meer informatie over wat te doen als uw gootsteen verstopt is, kunt u contact opnemen met Onderdelinden Rioolservice. Naast zelf een maatregel nemen om gootsteen verstopping te voorkomen, kunt u ook het rioolstelsel preventief laten onderhouden. Voor alle mogelijkheden die wij u bieden, kunt u contact met ons opnemen. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196 3341 LW Hendrik Ido Ambacht Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)