Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Onderdelinden-Rioolservice_13
Onderdelinden Rioolservice

Kruipruimtes

Onderdelinden Rioolservice is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van ontstoppen, reinigen en inspecteren van allerlei soorten verstoppingen. Wij helpen u bij het oplossen van problemen met uw rioolstelsel of met andere situaties van wateroverlast.

Last van vochtproblemen in uw kruipruimte?

Vochtproblemen zijn duidelijk te herkennen en heel vervelend. Een belangrijk en redelijk groot gedeelte van de woning heeft zo nu en dan last van vochtproblemen. Vaak is dit een ondergelopen kelder of kruipruimte. Wateroverlast kan zorgen voor ernstige schade aan de fundering van een woning of ander soort pand. Daarnaast heeft u bij waterschade een verhoogt risico op schimmelvorming. Het is dus belangrijk dat vochtproblemen snel worden opgelost voor het verdere gevolgen heeft.

Wateroverlast in uw kruipruimte kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld een lekkage in de dakgoot of in de buitenleiding. Daarnaast kan na een aantal dagen hevige neerslag de riolering overbelast zijn, waardoor het water kan teruglopen uit het riool.

Wat kunnen wij voor u doen?

Gelukkig bestaat er voor elke vorm van wateroverlast ook een oplossing. Afhankelijk van de oorzaak van het probleem kunnen de experts van Onderdelinden Rioolservice het probleem voor u oplossen.

Heeft u last van wateroverlast in uw kruipruimte of zou u graag wat meer informatie willen over onze werkzaamheden? Neem dan nu contact op met Onderdelinden Rioolservice.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196
3341 LW Hendrik Ido Ambacht
Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)