Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Onderdelinden-Rioolservice_13
Onderdelinden Rioolservice

Olieafscheiders

Wij van Onderdelinden helpen u bij het oplossen van al uw problemen op het gebied van wateroverlast en vochtproblemen. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen, ontstoppen en inspecteren van de riolering. Wij bieden u kwalitatieve service, een efficiënte aanpak en vakkundigheid.

Wat is een olie afscheider?

Olie in het afvalwater is ongewenst. Om de hoeveelheid olie in het openbare riool te beperken, worden vaak olieafscheiders ingezet. Olie afscheiders worden meestal gebruikt in garages, tankstations en wasstraten, omdat hier een grote kans is dat er olie in het afvalwater zit. Ook tijdens het tanken komt er vaak olie op de grond. Om ervoor te zorgen dat er niet teveel olie in het afvalwater komt, wordt gebruik gemaakt van een olie afscheider.

Het onderhoud van afscheiders

Om de goede werking van een olie afscheider te garanderen en de olie in het openbare riool te verminderen, zitten er regels aan het legen en reinigen van de olie afscheiders. De olie afscheiders moeten regelmatig geleegd en gereinigd worden door een gespecialiseerd bedrijf zoals Onderdelinden Rioolservice. Preventief en periodiek onderhoud is belangrijk.

Wat kunnen wij doen?

Onderdelinden is een gecertificeerd bedrijf op het gebied van olie afscheiders. Wij kunnen uw olie afscheider vakkundig legen, plaatsen en reinigen. Wij kunnen de olie afscheider eenmalig of periodiek voor u legen en reinigen, de keus is aan u. Ook kunnen wij u adviseren over het functioneren, de grootte en de doorstroomsnelheid van uw olie afscheider.

Onze hulp bij het plaatsen, reinigen of legen van uw olie afscheider? Neem dan nu contact op met Onderdelinden Rioolservice, en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196
3341 LW Hendrik Ido Ambacht
Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)