Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Verstopt
Onderdelinden Rioolservice

Ontstoppen gootsteen Sliedrecht

Uw gootsteen is verstopt, wat nu? Onderdelinden Rioolservice is gespecialiseerd in het ontstoppen van uw gootsteen in Sliedrecht en omstreken. Daarnaast kunt u natuurlijk ook voor het ontstoppen van andere verstoppingen terecht en voor het reinigen en inspecteren van allerlei soorten verstoppingen. Je gootsteen is onmisbaar in je dagelijkse routine, daarom is het niet zo prettig als er iets misgaat. Een verstopte gootsteen kan een ramp zijn, want de vieze borden stapelen zich op en als je niet meer kunt afwassen kun je uiteindelijk niet meer koken.

Schakel Onderdelinden Rioolservice in voor het ontstoppen van uw gootsteen in Sliedrecht

Wanneer u geconfronteerd wordt met rioolproblemen heeft u snel een loodgieter nodig om uw riool of gootsteen in Sliedrecht te ontstoppen. Onderdelinden Rioolservice beschikt over een team vakkundige loodgieters die graag voor u klaar staan met hun apparatuur. Het ontstoppen en reinigen van uw riolering of gootsteen doen wij met behulp van een hogedrukmachine (150 bar) of met onze veermachine met verschillende koppen / frezen. Bij spoedgevallen zijn onze monteurs snel te bereiken, zodat de wachttijd tot een minimum beperkt blijft. Onderdelinden Rioolservice staat graag voor u klaar!

No cure, no pay!

Bent u dus op zoek naar specialisten die uw gootsteen in Sliedrecht kunnen ontstoppen? Onze medewerkers voor u klaar! Ze kunnen in noodgevallen, meestal binnen een uur, bij u zijn om uw riool-, wc- of afvoerproblemen te verhelpen. Succes gegarandeerd! Wij werken op basis van NO-CURE-NO-PAY. Dus kunnen wij uw probleem niet verhelpen, dan betaalt u helemaal niets! De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Onze monteurs beschikken over wisselgeld. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN. Als dat niet mogelijk is kunt u uiteraard ook contant betalen. Service voor een vast laag tarief, dus! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 078-6822710 of 010-4705897.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196 3341 LW Hendrik Ido Ambacht Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)