Ontstoppingsdienst Rijnmond

Onderdelinden Rioolservice is dé ontstoppingsdienst Rijnmond . Heeft u een ontstoppingsdienst nodig? Neem dan snel contact met ons op!

Onderdelinden Rioolservice…

Onderdelinden Rioolservice is een specialist op het gebied van het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van allerlei soorten verstoppingen, ook bij u in Rijnmond . Dus heeft u een ontstoppingsdienst nodig in Rijnmond ? Neem dan snel contact op met Onderdelinden Rioolservice! U bent bij ons altijd verzekerd van goede service en kwaliteit. De aanpak van Onderdelinden Rioolservice is efficiënt en getuigd van vakmanschap. Al onze ontstoppingswagens zijn zodanig uitgerust, dat vrijwel al uw verstoppingen in Rijnmond zonder problemen en met een minimum aan overlast kunnen worden opgelost.

Ontstoppingsdienst Rijnmond

Het reinigen van een riolering is een klus voor de vakman en vereist specifieke apparatuur. Afhankelijk van de situatie werken wij met behulp van een hogedruk machine (150 bar) of met onze veermachine met verschillende koppen / frezen. Afvoersystemen van bijvoorbeeld keukens, badkamers en toilet worden ontstopt en gereinigd met een speciale ontstoppingsmachine met freesveren. ontstoppingsdienstAls ontstoppingsdienst in Rijnmond kunt u ons bellen voor de volgende werkzaamheden:

  • Preventieve rioolservice
  • Riool ontstopping
  • Herstel en vervanging
  • Stankinspectie
  • Nevelinspectie
  • Riool lokalisering

Camera inspectie in Rijnmond

Als u Onderdelinden kiest als ontstoppingsdienst in Rijnmond kunt u ook gebruik maken van camera inspectie. Met onze inspectiecamera wordt gecontroleerd of de riolering of afvoer helemaal schoon is. Met de camera wordt gelijk bekeken of er een structurele oorzaak is te zien die de verstopping heeft veroorzaakt. Camera inspectie is een snelle en eenvoudige manier om ontstopping op te sporen en te verwijderen. Wanneer u kiest voor camera inspectie in uw riool bij Onderdelinden Rioolservice dan bent u verzekerd van garantie op ontstopping en daarbij ook 20 jaar ervaring.

No cure, no pay!

Onze medewerkers voor u klaar! Ze kunnen in noodgevallen, meestal binnen een uur, bij u zijn om uw riool-, wc- of afvoerproblemen te verhelpen. Succes gegarandeerd! Wij werken op basis van NO-CURE-NO-PAY. Dus kunnen wij uw probleem niet verhelpen, dan betaald u helemaal niets! De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Onze monteurs beschikking over wisselgeld. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN. Als dat niet mogelijk is kunt u uiteraard ook contant betalen.

Service voor een vast laag tarief!

Wij zijn telefonisch bereikbaar met de volgende telefoonnummers:

  • 078-6822710
  • 010-4705897