Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Ontstoppen
Onderdelinden Rioolservice

Ontstoppingsdienst Westmaas

Heeft u een ontstoppingsdienst nodig in Westmaas of omstreken? Neem dan snel contact op met Onderdelinden Rioolservice! U bent bij ons altijd verzekerd van goede service en kwaliteit. De aanpak van Onderdelinden Rioolservice is efficiënt en getuigt van vakmanschap. Al onze ontstoppingswagens zijn zodanig uitgerust, dat vrijwel al uw verstoppingen zonder problemen en met een minimum aan overlast kunnen worden opgelost. Onderdelinden Rioolservice is een specialist op het gebied van het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van allerlei soorten verstoppingen, ook bij u!

Onze dienst

Het reinigen van een riolering is een klus voor de vakman en vereist specifieke apparatuur. Afhankelijk van de situatie werken wij met behulp van een hogedrukmachine (150 bar) of met onze veermachine met verschillende koppen / frezen. Afvoersystemen van bijvoorbeeld keukens, badkamers en toilet worden ontstopt en gereinigd met een speciale ontstoppingsmachine met freesveren. Als ontstoppingsdienst in Westmaas kunt u ons bellen voor preventieve rioolservice, riool ontstopping, herstel en vervanging, stankinspectie, nevelinspectie en riool lokalisering. U kunt ook gebruikmaken van camera inspectie. Met onze inspectiecamera wordt gecontroleerd of de riolering of afvoer helemaal schoon is. Ook wordt gelijk bekeken of er een structurele oorzaak is te zien die de verstopping heeft veroorzaakt. Camera inspectie is een snelle en eenvoudige manier om ontstopping op te sporen en te verwijderen.

Gebruikmaken van de ontstoppingsdienst in Westmaas van Onderdelinden Rioolservice?

Onze medewerkers voor u klaar! Ze kunnen in noodgevallen, meestal binnen een uur, bij u zijn om uw riool-, wc- of afvoerproblemen te verhelpen. Succes gegarandeerd! Wij werken op basis van NO-CURE-NO-PAY. Dus kunnen wij uw probleem niet verhelpen, dan betaalt u helemaal niets! De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Onze monteurs beschikken over wisselgeld. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN. Als dat niet mogelijk is kunt u uiteraard ook contant betalen. Service voor een vast laag tarief, dus! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 078-6822710 of 010-4705897.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196 3341 LW Hendrik Ido Ambacht Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)