Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Ontstoppen
Onderdelinden Rioolservice

Parkeergarages

Bent u op zoek naar een vakkundig en ervaren bedrijf op het gebied van rioolservice? Dan bent u bij Onderdelinden Rioolservice aan het juiste adres. Al jarenlang ontstoppen, reinigen en inspecteren wij verschillende problemen met rioleringen en andere delen van de woning of ander pand. Wij lossen uw problemen met het rioolstelsel op of helpen u in geval van wateroverlast of vochtproblemen.

Het reinigen van de parkeergarage

Het is belangrijk dat de vloer van een parkeergarage zo nu en dan gereinigd wordt. Een schone vloer is belangrijk voor de veiligheid en voor het uiterlijk van de parkeergarage. Ieder bedrijf met een parkeergarage vindt het belangrijk dat bezoekers meteen een goede indruk krijgen. Maar nog belangrijker, een natte vloer kan zorgen voor onveilige situaties voor auto’s en voor voetgangers.

Wateroverlast in de parkeergarage

Wateroverlast in de parkeergarage kan verschillende oorzaken hebben. Veel parkeergarages zijn niet compleet overdekt of liggen gedeeltelijk onder de grond, waardoor ze soms te maken krijgen met grote hoeveelheden regenwater. Ook kan bijvoorbeeld een lekkage in een leiding zorgen voor schade aan auto’s en aan de parkeergarage zelf.

Wat kunnen wij doen?

Onderdelinden Rioolservice is gespecialiseerd in het oplossen van problemen door wateroverlast of vochtproblemen. Ook hebben wij spoedservice voor problemen die snel moeten worden opgelost. Onze speciale machines kunnen water, olie of zand opzuigen. Met onze vacuümwagens kunnen wij ook grotere klussen aanpakken.

Heeft u een probleem door wateroverlast in uw parkeergarage? Neem dan snel contact op met Onderdelinden Rioolservice en wij helpen u van uw probleem af.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196
3341 LW Hendrik Ido Ambacht
Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)