Pompputten

riool ontstoppenOnderdelinden Rioolservice is een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van riolering. Wij ontstoppen, reinigen en inspecteren verschillende problemen met verstoppingen in rioleringen en op andere plaatsen. U bent bij ons aan het juiste adres voor problemen met uw rioolstelsel of in andere gevallen van wateroverlast of vochtproblemen.

Onze hulp bij storingen van pompputten?

Een pompput zorgt ervoor dat overtollig water onder druk wordt afgevoerd. Soms treden er echter problemen op in de pompput. Storingen en ook slijtage zijn veelvoorkomende problemen bij de pompputten. Deze ontstaan door overmatig vuil en zand in de pomp. Als grotere stukken vuil vastlopen in de pomp kan de pomp uiteindelijk beschadigd raken en niet meer goed functioneren.

Het onderhoud van pompputten

U kunt beschadigingen aan de pompputten voorkomen door middel van regelmatig onderhoud. Hiermee verlengt u de levensduur van de pompput en vermindert u de kans op storingen. Het is bij dit onderhoud belangrijk dat de put eerst geheel wordt leeggezogen om vervolgens de binnenkant goed te reinigen. Vooral de wanden en de pomp moeten worden schoongespoeld. Een schonere put levert veel voordelen op waaronder een besparing op de onderhoudskosten.

Wat kunnen wij doen?

Onderdelinden Rioolservice beschikt over combiwagens voor het reinigen van pompputten. Ons ervaren en vakkundige personeel weet precies wat ze doen. U bent bij ons aan het juiste adres voor een oplossing van problemen met uw pompput. Heeft u interesse of nog vragen of onze werkzaamheden? Neem dan nu contact met ons op.

Waarom kiezen voor Onderdelinden Rioolservice: