Reinigen

Riolering

onderdelinden_riool-localisering-2Wij van Onderdelinden Rioolservice zijn er voor alles op het gebied van de riolering, dus ook reinigen. U kunt hierbij denken aan het reinigen van de riolering, de afvoer, het toilet en de gootsteen. In dat geval kunnen wij de riolering reinigen om te voorkomen dat deze verstopt raakt. Wij zorgen dan dat alle vet- en zeepresten aan de binnenkant van de leidingen verdwijnen en de doorstroming verbeterd.

Dakgoot

Ook kunt u ons inschakelen voor het reinigen van uw dakgoot. Het reinigen van de dakgoot is zeer belangrijk, omdat deze anders verstopt kan raken. Een verstopte dakgoot door vuil en bladeren kan leiden tot grotere problemen, zoals wateroverlast en schimmels.

Vloeibare stoffen opzuigen

riolering-verstoptOok zijn wij inzetbaar voor het opzuigen van vloeibare stoffen. Na een lekkage zorgen wij dan dat de ruimte weer gereinigd wordt en herstellen we de schade van de lekkage.

Overig

Als u een andere klus voor ons heeft op het gebied van reiniging, kunnen wij u hierbij uiteraard ook helpen. U kunt contact opnemen met ons voor meer informatie. Wij komen dan eerst bij u langs om te bekijken wat precies het probleem is. Vervolgens kunnen wij met de beste apparaten en de meest moderne technieken uw probleem oplossen.

Algemene voorwaarden

Waarom kiezen voor Onderdelinden Rioolservice:

Onderdeinden Rioolservice - Garantie op verstoppingen
Horecabedrijven Ervaring