Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Ontstoppen
Onderdelinden Rioolservice

Riolering ontstoppen Dordrecht

Een verstopte riolering is zeer vervelend en het is natuurlijk fijn als dit probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. Laat daarom zo snel mogelijk in Dordrecht uw riolering ontstoppen. Bij Onderdelinden Rioolservice bent u hiervoor aan het juiste adres! Wij zijn namelijk al 20 dé ontstoppingsspecialist op het gebied van allerlei leidingen in en rond woonhuizen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de afvoeren van toiletten, keukens, wasmachines en badkamers. Dankzij onze moderne ontstoppingswagens, apparatuur en klantgerichtheid worden problemen efficiënt, naar tevredenheid van de klant en zonder al te veel overlast opgelost.

Hoe wordt uw verstopte riolering dan ontstopt?

Een verstopte riolering? Als uw riolering verstopt is, kan dit worden opgelost door middel van hogedrukmachine of met onze veermachine met verschillende koppen / frezen. Een verstopte riolering kan het beste zo snel mogelijk ontstopt worden. Onze vakkundige medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om uw riolering te ontstoppen. Bij noodgevallen komen wij direct uw riool ontstoppen. Door middel van onze inspectiecamera kunnen wij nauwkeurig bekijken waar het probleem zit met uw riolering en zijn wij in staat doelgericht voor een oplossing te zorgen. Dit bespaart dus veel tijd en zo ontstoppen wij uw riolering in Dordrecht binnen korte tijd, zonder al te veel overlast, weer zo goed als nieuw.

Met Onderdelinden Rioolservice uw riolering ontstoppen in Dordrecht

Indien u verzekerd wilt zijn van effectief en efficiënt ontstoppen van uw riolering in Dordrecht door een professioneel en vakkundig bedrijf, kunt u het beste voor Onderdelinden Rioolservice gaan. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, zelfs op zondagen en feestdagen. Wacht dus niet langer en kies voor de experts van Onderdelinden Rioolservice! Voor meer informatie of een afspraak kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer 078-6822710 / 010-4705897.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196 3341 LW Hendrik Ido Ambacht Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)