Riool ontstoppen Dordrecht

Riool ontstoppen door een specialist

Riool ontstoppen DordrechtProblemen met het riool in Dordrecht ? Onderdelinden rioolservice lost dit vakkundig en snel voor u op. Onderdelinden Rioolservice is namelijk een specialist op het gebied van riool ontstoppen Dordrecht, ook komen we bij veel particuliere opdrachtgevers over de vloer. De service is gebaseerd op kwaliteit. De aanpak is efficiënt en getuigd van vakmanschap. Al onze ontstoppingswagens zijn zodanig uitgerust, dat vrijwel al uw verstoppingen zonder problemen en met een minimum aan overlast kunnen worden opgelost. Bij noodgevallen komen wij direct uw riool ontstoppen.

De specialist

Onderdelinden rioolservice is al 20 jaar gespecialiseerd in riool ontstoppen van allerlei leidingen in en rond woonhuizen in de omgeving van Dordrecht . Denk o.a. aan de afvoeren van toiletten, keukens, wasmachines, badkamers enzovoorts. Voor dit belangrijke werk waarbij vaak spoed vereist is, beschikken wij over speciale hogedrukspoelwagens, uitgerust met voorzieningen om afvoeren onder hoge druk te reinigen en met diverse soorten veren voor de kleinere leiding. Om het riool te ontstoppen beschikken wij over een speciaal camerasysteem. Dit stelt ons in staat op een snelle eenvoudige manier het probleem op te sporen waarna we direct gericht voor een oplossing kunnen zorgen dit voorkomt een hoop zoek en graafwerk. Lukt het u zelf niet om een verstopping op te lossen? Schakel dan met spoed ons ontstoppingsbedrijf Onderdelinden rioolservice in. Neem contact met ons op en wij zorgen dat u zo spoedig mogelijk geholpen wordt. Voor riool ontstoppen Dordrecht staan wij altijd voor u klaar. Riool ontstoppen? Wij zijn de professionals bij uitstek.

No cure, no pay!

Onze medewerkers voor u klaar! Ze kunnen in noodgevallen, meestal binnen een uur, bij u zijn om uw riool-, wc- of afvoerproblemen te verhelpen. Succes gegarandeerd! Wij werken op basis van NO-CURE-NO-PAY. Dus kunnen wij uw probleem niet verhelpen, dan betaald u helemaal niets! De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Onze monteurs beschikking over wisselgeld. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN. Als dat niet mogelijk is kunt u uiteraard ook contant betalen.

Service voor een vast laag tarief!

Wij zijn telefonisch bereikbaar met de volgende telefoonnummers:

  • 078-6822710
  • 010-4705897