Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Ontstoppen
Onderdelinden Rioolservice

Riool ontstoppen Tiengemeten

Heeft u problemen met uw riool in Tiengemeten en wilt u deze laten ontstoppen door een specialist? Onderdelinden Rioolservice lost dit vakkundig en snel voor u op. Onderdelinden Rioolservice is namelijk een specialist op het gebied van rioleringen, waardoor we bij veel particuliere en zakelijke opdrachtgevers over de vloer komen. Onze service is van hoge kwaliteit en de aanpak is efficiënt en getuigt van vakmanschap. Al onze ontstoppingswagens zijn zodanig uitgerust, dat vrijwel al uw verstoppingen zonder problemen en met een minimum aan overlast kunnen worden opgelost. Bij noodgevallen komen wij direct uw riool ontstoppen.

Onderdelinden Rioolservice, dé specialist op het gebied van riolering

Onderdelinden Rioolservice is al 20 jaar gespecialiseerd in riool ontstoppen van allerlei leidingen in en rond woonhuizen. Denk onder andere aan de afvoeren van toiletten, keukens, wasmachines, badkamers, enzovoorts. Voor dit belangrijke werk waarbij vaak spoed vereist is, beschikken wij over speciale hogedrukspoelwagens. Deze wagens zijn uitgerust met voorzieningen om afvoeren onder hoge druk te reinigen en met diverse soorten veren voor de kleinere leiding. Om het riool in Tiengemeten te ontstoppen, beschikken wij over een speciaal camerasysteem. Dit stelt ons in staat op een snelle eenvoudige manier het probleem op te sporen, waarna we direct gericht voor een oplossing kunnen zorgen. Dit voorkomt een hoop zoek en graafwerk.

Uw riool in Tiengemeten laten ontstoppen door Onderdelinden Rioolservice?

Onze medewerkers staan voor u klaar! Ze kunnen in noodgevallen, meestal binnen een uur, bij u zijn om uw riool-, wc- of afvoerproblemen te verhelpen. Succes gegarandeerd! Wij werken op basis van NO-CURE-NO-PAY. Dus kunnen wij uw probleem niet verhelpen, dan betaalt u helemaal niets! De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Onze monteurs beschikken over wisselgeld. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN. Als dat niet mogelijk is kunt u uiteraard ook contant betalen. Wilt u meer informatie over wat wij voor het ontstoppen van uw riool in Tiengemeten kunnen betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 078-6822710 of 010-4705897.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196 3341 LW Hendrik Ido Ambacht Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)