Riool verzakking

riool-verzakkingRioolverzakking is een ernstig probleem en dient zo snel mogelijk opgelost te worden. Maar wat is rioolverzakking nou precies en wat doen wij bij Onderdelinden Rioolservice eraan om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen?

Wat is een rioolverzakking en wat zijn de gevolgen hiervan?

Een verzakking van de riolering kan zich voordoen als bijvoorbeeld een pand verzakt is of omdat de grond ingeklonken is. Zelfs onderheide woningen kunnen last krijgen van verzakking: hoewel de woningen zijn onderheid, kan de grond om het onderheide gebied nog wel verzakken. Een verzakking van een riool kan ervoor zorgen dat de riolering niet meer afstroomt, maar juist omhoog moet. Afvalwater en ander vuil kunnen dus niet meer zonder moeite naar het hoofdriool stromen, maar moeten als het ware naar boven klimmen. Hierdoor hoopt het water en vuil op en kan het riool uiteindelijk verstopt raken. Kortom: het is dus belangrijk om uw rioolverzakking zo snel mogelijk te laten repareren.

Hoe lossen we rioolverzakking op?

Indien u vermoedt dat er sprake is van rioolverzakking, kunt u met ons een afspraak maken om de riolering te laten inspecteren. Dit doen wij door middel van verschillende moderne technieken, afhankelijk van de situatie. Elke situatie is namelijk anders en vraagt dus om verschillende oplossingen. Wij kunnen uw riolering bijvoorbeeld inspecteren door middel van rookdetectie of camera inspectie. Nadat we het probleem hebben gedetecteerd, zullen we samen met u overleggen welke oplossing het beste is. Hierna begint het echte werk, namelijk het repareren van het riool. Wij hebben beschikking over de juiste materialen en gereedschappen, waardoor u binnen de kortste keren van uw verzakte riool af bent.

Last van een rioolverzakking?

Het is erg logisch dat u snel de reparatie van uw riool uit wilt laten voeren. Bij Onderdelinden Rioolservice snappen we dit en daarom bent u bij ons verzekerd van een snelle maar vakkundige reparatie van uw riool. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u en uw riool kunnen betekenen.

Algemene voorwaarden

Waarom kiezen voor Onderdelinden Rioolservice:

Onderdeinden Rioolservice - Garantie op verstoppingen
Horecabedrijven Ervaring