Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Ontstoppen
Onderdelinden Rioolservice

Riool breuk

Last van stank? Dan is er een grote kans dat dit veroorzaakt is door een rioolbreuk. Een rioolbreuk is een breuk in het buizenstelsel van uw riolering en is een zeer ernstig probleem van het rioleringsstelsel. Een rioolbreuk kan veel schade aanrichten. Daarom is het ook belangrijk dat u een eventuele rioolbreuk zo snel mogelijk op laat lossen door een gespecialiseerd bedrijf, zoals Onderdelinden Rioolservice. Wij van Onderdelinden Rioolservice staan altijd voor u klaar en zijn in staat om u op elk gewenst moment van de dag te helpen met uw problemen op het gebied van riolering.

Wat zijn de oorzaken van een rioolbreuk?

Er zijn veel oorzaken voor een rioolbreuk. De meest voorkomende oorzaken van rioolbreuken zijn:

  • Verzakking van het pand: door verzakking van het pand, komt het buizenstelsel van uw riolering onder druk te staan, waardoor er een breuk ontstaat;
  • Inklinken van de grond: het inklinken van de grond kan plaatselijk veel druk op een rioleringsbuis zetten, waardoor deze kan breken;
  • Het materiaal van de riolering is niet stevig meer: vooral oudere rioleringsstelsel zijn gevoelig voor rioolbreuken. Dit komt doordat oudere rioleringen gemaakt zijn van steenachtige materialen, zoals gresbuis. Gresbuis is zeer gevoelig voor breuken, waardoor er vaker een rioolbreuk voorkomt.

Hoe lossen we dit probleem op?

Door middel van moderne technieken en de juiste materialen en gereedschappen zijn wij in staat de oorzaak van het probleem snel op te sporen. Na het traceren van de oorzaak, gaan wij samen met u overleggen over wat de beste oplossing voor dit probleem is. Op deze manier kunnen wij u zo snel en vakkundig mogelijk van uw rioolproblemen afhelpen.

Last van een rioolbreuk?

Bent u de hardnekkige stank van rioolproblemen inmiddels zat en wilt u uw problemen op laten lossen door een gespecialiseerd bedrijf? Neem dan contact op met Onderdelinden Rioolservice en wij zullen u zo snel mogelijk van uw probleem afhelpen.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196
3341 LW Hendrik Ido Ambacht
Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)