Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Rioolproblemen
Onderdelinden Rioolservice

Rioolproblemen in Piershil

Heeft u last van rioolproblemen in Piershil of omstreken? Neem dan direct contact op met Onderdelinden Rioolservice. Onderdelinden Rioolservice is een specialist op het gebied van het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van allerlei soorten rioolproblemen. Wanneer u uw rioolproblemen laat verhelpen door Onderdelinden Rioolservice, dan bent u verzekerd van goede service en kwaliteit. De aanpak is efficiënt en getuigt van vakmanschap. Al onze ontstoppingswagens zijn zodanig uitgerust, dat vrijwel al uw verstoppingen zonder problemen en met een minimum aan overlast kunnen worden opgelost. Wanneer u geconfronteerd wordt met rioolproblemen heeft u snel een loodgieter nodig om uw riool of afvoer te ontstoppen.

Vakkundig personeel voor uw rioolproblemen in Piershil

Onderdelinden Rioolservice beschikt over een team vakkundige loodgieters die graag voor u klaar staan met hun apparatuur. Het ontstoppen en reinigen van uw riolering of afvoer doen wij met behulp van een hogedrukmachine (150 bar) of met onze veermachine met verschillende koppen / frezen. Bij ons kunt u terecht voor het ontstoppen van uw riolering in Piershil of afvoersysteem wanneer u last heeft van rioolproblemen. Heeft u een rioolprobleem? Laat Onderdelinden Rioolservice er dan voor zorgen dat dit probleem snel wordt opgelost, zodat u weer kunt genieten van een probleemloos werkend riool. Bij spoedgevallen zijn onze monteurs snel te bereiken, zodat de wachttijd tot een minimum beperkt blijft.

No cure, no pay!

Onze medewerkers voor u klaar! Ze kunnen in noodgevallen, meestal binnen een uur, bij u zijn om uw riool-, wc- of afvoerproblemen te verhelpen. Succes gegarandeerd! Wij werken op basis van NO-CURE-NO-PAY. Dus kunnen wij uw rioolproblemen in Piershil niet verhelpen, dan betaalt u helemaal niets! De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Onze monteurs beschikken over wisselgeld. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN. Als dat niet mogelijk is kunt u uiteraard ook contant betalen. Service voor een vast laag tarief, dus! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 078-6822710 of 010-4705897.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196 3341 LW Hendrik Ido Ambacht Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)