Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Rioolservice
Onderdelinden Rioolservice

Rioolservice in Rijnmond

Heeft u problemen met het riool? En wilt u deze zo snel mogelijk opgelost hebben? Logisch! Onderdelinden Rioolservice heeft al ruim 20 jaar ervaring in het bieden van totaaloplossingen in Rijnmond op het gebied van rioolreiniging, rioolinspectie en rioolonderhoud. Onze medewerkers zijn betrouwbaar, snel, deskundig en ervaren. We staan direct voor u klaar en bieden garantie dat uw verstopping snel en goed verholpen wordt. Daarom zijn we dé specialist in Rijnmond en omstreken op het gebied van riolering!

Reiniging en inspectie

Onderdelinden Rioolservice maakt voor de reiniging en inspectie van uw riool in Rijnmond gebruik van een speciaal camerasysteem. Met dit camerasysteem zijn wij in staat om uw riool te bekijken en DVD-opnamen te maken. Dit stelt ons in staat op een snelle eenvoudige manier het probleem op te sporen, waarna we direct gericht voor een oplossing kunnen zorgen. Dit voorkomt een hoop zoek en graafwerk. Wanneer het probleem is opgespoord, kan het ontstoppen en reinigen van het riool beginnen. Onderdelinden Rioolservice maakt gebruik van twee soorten machines: de hogedrukmachine en de veermachine. Wij ontstoppen en reinigen het liggend riool met onder andere speciale hogedrukapparatuur. Afvoersystemen van bijvoorbeeld keukens, badkamers en toiletten worden ontstopt en gereinigd met een speciale ontstoppingsmachine met freesveren.

No cure, no pay met de service van Onderdelinden Rioolservice in Rijnmond

Onze medewerkers staan voor u klaar! Ze kunnen in noodgevallen, meestal binnen een uur, bij u zijn om uw riool-, wc- of afvoerproblemen te verhelpen. Succes altijd gegarandeerd! Wij werken op basis van NO-CURE-NO-PAY. Dus kunnen wij uw probleem niet verhelpen, dan betaalt u helemaal niets! De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Onze monteurs beschikken altijd over wisselgeld. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN. Als dat niet mogelijk is kunt u uiteraard ook contant betalen bij ons. Service voor een vast laag tarief, dus! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 078-6822710 of 010-4705897.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196 3341 LW Hendrik Ido Ambacht Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)