Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Rioolstank
Onderdelinden Rioolservice

Rioolstank in Dordrecht

Heeft u last van rioolstank in uw woning in Dordrecht of omstreken? Dan is Onderdelinden Rioolservice uw aangewezen partner. Het team van Onderdelinden Rioolservice is gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van rioolstankproblemen. Door middel van rookdetectieapparatuur kan Onderdelinden Rioolservice stankproblemen en lekkages in leidingen opsporen. Wij kunnen vaak de verstopping zonder hak- of breekwerk voor u oplossen.

Verschillende oorzaken van stank

De meest voorkomende oorzaak van rioolstank in Dordrecht is een beginnende verstopping van een van de afvoerbuizen. De tweede oorzaak van stank wordt veroorzaakt door een lek of breuk in het riool, meestal in de horizontale leidingen onder het pand. Afvalwater komt dan in de kruipruimte en veroorzaakt stank. Een andere oorzaak van rioolstank kan zijn geblokkeerde ontluchting. In alle gevallen van rioolstankoverlast staat het team van Onderdelinden Rioolservice voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk en vakkundig te verhelpen. Wij hebben alle middelen en kennis in huis om aan de hand van onze detectiematerialen de leidingstelsels inzichtelijk te maken en het probleem inzichtelijk te maken. Een oplossing ligt dan vaak binnen handbereik.

Onderdelinden Rioolservice verhelpt uw rioolstank in Dordrecht

Onze medewerkers staan voor u klaar! Ze kunnen in noodgevallen, meestal binnen een uur, bij u zijn om uw riool-, wc- of afvoerproblemen te verhelpen. Succes altijd gegarandeerd! Wij werken op basis van NO-CURE-NO-PAY. Dus kunnen wij uw probleem niet verhelpen, dan betaalt u helemaal niets! De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Onze monteurs beschikken altijd over wisselgeld. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN. Als dat niet mogelijk is kunt u uiteraard ook contant betalen bij ons. Ontstoppingsbedrijf Onderdelinden Rioolservice lost uw stank snel en vakkundig voor u op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Service voor een vast laag tarief, dus! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 078-6822710 of 010-4705897.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196 3341 LW Hendrik Ido Ambacht Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)