Rioolstank in Rijnmond

Rioolstank in uw woning in Rijnmond ?

rioolstankHeeft u last van rioolstank in uw woning in Rijnmond ? Dan is Onderdelinden Rioolservice uw aangewezen partner. Het team van Onderdelinden rioolservice is gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van rioolstank problemen. Door middel van rook detectie apparatuur kan Onderdelinden Riool Service stankproblemen en lekkages in leidingen opsporen. Wij kunnen vaak de verstopping zonder hak- of breekwerk voor u oplossen. Daarnaast geven wij garantie op verstoppingen. Rioolstank is erg vervelend. Niet alleen omdat u er midden in zit en het dus constant ruikt, maar ook omdat u wellicht regelmatig vrienden en bekenden over de vloer krijgt.

Rioolstank kan ontstaan door verschillende oorzaken.

De meest voorkomende is een beginnende verstopping van een van de afvoerbuizen. De tweede oorzaak van stank wordt veroorzaakt door een lek of breuk in het riool, meestal in de horizontale leidingen onder het pand, afvalwater komt dan in de kruipruimte en veroorzaakt stank. Een andere oorzaak van rioolstank kan zijn geblokkeerde ontluchting. In alle gevallen van rioolstankoverlast staat het team van Onderdelinden Rioolservice voor u klaar in Rijnmond , om het probleem zo snel mogelijk vakkundig te verhelpen. Rioolstank is enorm vervelend maar goed te verhelpen. Onderdelinden rioolservice heeft alle middelen en kennis in huis om aan de hand van haar detectiematerialen de leidingstelsels inzichtelijk te maken en het probleem inzichtelijk te maken. Een oplossing ligt dan vaak binnen handbereik. Heeft u last van rioolstank in Rijnmond ? Maak dan direct een afspraak.

No cure, no pay!

Onze medewerkers staan voor u klaar! Ze kunnen in noodgevallen, meestal binnen een uur, bij u zijn om uw riool-, wc- of afvoerproblemen te verhelpen. Succes altijd gegarandeerd! Wij werken op basis van NO-CURE-NO-PAY. Dus kunnen wij uw probleem niet verhelpen, dan betaald u helemaal niets! De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Onze monteurs beschikken altijd over wisselgeld. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN. Als dat niet mogelijk is kunt u uiteraard ook contant betalen bij ons.

Service voor een vast laag tarief! Ontstoppingsbedrijf Onderdelinden Rioolservice lost het snel en vakkundig voor u op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wij zijn telefonisch bereikbaar met de volgende telefoonnummers:

  • 078-6822710
  • 010-4705897