Stankprobleem riool in Alblasserdam

Heeft u last van een stankprobleem in het riool in Alblasserdam ?

stankprobleem rioolOnderdelinden Rioolservice is een gespecialiseerd bedrijf met veel ervaring op het gebied van onderhoud van rioleringen. Specialisaties:

  • Riool ontstoppen
  • Rioolreiniging
  • Stankinspectie
  • Nevelinspectie
  • Riool lokalisering

Een niet goed functionerende riolering kan zorgen voor stankoverlast. Heeft u een stankprobleem door het riool? Onderdelinden Rioolservice heeft alle kennis en middelen in huis om dit te verhelpen, ook bij u in Alblasserdam .

Stankinspectie bij stankprobleem riool

Door middel van rook detectie apparatuur kan Onderdelinden Rioolservice stankproblemen en lekkages in leidingen opsporen. Een normale verstopping kan over het algemeen zonder deze attributen worden opgelost, maar wat als er een obstructie in uw afvoer zit. En nog erger, als deze opgesloten ligt onder uw mooie betegelde betonvloer. Rook detectie biedt dan uitkomst. Wij kunnen vaak de verstopping bij u in Alblasserdam zonder hak- of breekwerk voor u oplossen en het stankprobleem in het riool verhelpen. Meer weten? Heeft u last van stankoverlast in het riool in Alblasserdam ? Wilt u meer weten over de mogelijke oplossingen die wij aanbieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Het team van Onderdelinden Rioolservice is gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van stankoverlast in het riool. Bij ons geldt: geen succes, geen berekening.

No cure, no pay!

Onze medewerkers staan voor u klaar! Ze kunnen in noodgevallen, meestal binnen een uur, bij u zijn om uw riool-, wc- of afvoerproblemen te verhelpen. Succes altijd gegarandeerd! Wij werken op basis van NO-CURE-NO-PAY. Dus kunnen wij uw probleem niet verhelpen, dan betaald u helemaal niets! De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Onze monteurs beschikken altijd over wisselgeld. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN. Als dat niet mogelijk is kunt u uiteraard ook contant betalen bij ons.

Service voor een vast laag tarief! Ontstoppingsbedrijf Onderdelinden Rioolservice lost het snel en vakkundig voor u op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wij zijn telefonisch bereikbaar met de volgende telefoonnummers:

  • 078-6822710
  • 010-4705897