Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Stankprobleem
Onderdelinden Rioolservice

Stankprobleem riool Rijnmond

Een niet goed functionerende riolering kan zorgen voor stankoverlast. Heeft u last van een stankprobleem in het riool in Rijnmond of omstreken? Onderdelinden Rioolservice is een gespecialiseerd bedrijf met veel ervaring op het gebied van onderhoud van rioleringen. Wij hebben inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring met het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van rioleringen door middel van diverse werkwijzen. Heeft u dus een stankprobleem door het riool? Onderdelinden Rioolservice heeft alle kennis en middelen in huis om dit te verhelpen.

Stankinspectie

Door middel van rookdetectieapparatuur kan Onderdelinden Rioolservice stankproblemen en lekkages in leidingen opsporen. Een normale verstopping kan over het algemeen zonder deze attributen worden opgelost. Maar wat als er een obstructie in uw afvoer zit? En nog erger, als deze opgesloten ligt onder uw mooie betegelde betonvloer? Rookdetectie biedt dan uitkomst. Wij kunnen vaak de verstopping zonder hak- of breekwerk voor u oplossen en het stankprobleem in het riool in Rijnmond verhelpen. Het team van Onderdelinden Rioolservice is gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van stankoverlast in het riool. Bij ons geldt: geen succes, geen berekening.

Het stankprobleem in uw riool in Rijnmond laten oplossen door Onderdelinden Rioolservice?

Ontstoppingsbedrijf Onderdelinden Rioolservice lost het stankprobleem in uw riool in Rijnmond snel en vakkundig voor u op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Ze kunnen in noodgevallen, meestal binnen een uur, bij u zijn om uw riool-, wc- of afvoerproblemen te verhelpen. Succes altijd gegarandeerd! Wij werken op basis van NO-CURE-NO-PAY. Dus kunnen wij uw probleem niet verhelpen, dan betaalt u helemaal niets! De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Onze monteurs beschikken altijd over wisselgeld. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN. Als dat niet mogelijk is kunt u uiteraard ook contant betalen bij ons. Service voor een vast laag tarief, dus! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 078-6822710 of 010-4705897.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196 3341 LW Hendrik Ido Ambacht Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)