Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Ontstoppen
Onderdelinden Rioolservice

Verstopping doucheafvoer Klaaswaal

Heeft u last van een verstopping van de doucheafvoer in Alblasserdam of omstreken? Dan bent u bij Onderdelinden Rioolservice aan het juiste adres! Onderdelinden Rioolservice is gespecialiseerd in het ontstoppen, reinigen en inspecteren van allerlei soorten verstoppingen, dus voor een doucheafvoer verstopping in Klaaswaal kunt u altijd bij ons terecht. Als loodgietersbedrijf helpen wij u bij het oplossen van problemen met uw rioolstelsel in het algemeen. Naast het oplossen van rioolproblemen helpen we ook bij preventief onderhoud van uw rioolstelsel. Onze dienstverlening is breed en divers en in te delen in de volgende werkzaamheden: preventieve rioolservice, rioolontstopping, herstel en vervanging, stankinspectie, nevelinspectie en rioollokalisering.

Professionele dienstverlening, direct bereikbaar

Een verstopte afvoer is zeer vervelend. De meeste verstoppingen zijn te verhelpen door middel van het door-veren of doorspuiten van de leiding. Wanneer de afvoer wordt doorgespoten, wordt dit gedaan met een hogedrukunit. Ook bij u in Klaaswaal komen we graag de verstopping van uw doucheafvoer verhelpen. Onze vakmensen hebben de beschikking over de modernste apparatuur en beschikken veelal over jarenlange ervaring en expertise. Al onze ontstoppingswagens zijn zodanig uitgerust, dat een verstopte afvoer zonder problemen en met een minimum aan overlast kan worden opgelost. Bij spoedgevallen zijn onze monteurs snel te bereiken, zodat de wachttijd tot een minimum beperkt blijft.

De verstopping van uw doucheafvoer in Klaaswaal laten oplossen?

Onze medewerkers voor u klaar! Ze kunnen in noodgevallen, meestal binnen een uur, bij u zijn om uw riool-, wc- of afvoerproblemen te verhelpen. Succes gegarandeerd! Wij werken op basis van NO-CURE-NO-PAY. Dus kunnen wij uw probleem niet verhelpen, dan betaalt u helemaal niets! De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Onze monteurs beschikken over wisselgeld. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN. Als dat niet mogelijk is kunt u uiteraard ook contant betalen. Service voor een vast laag tarief, dus! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 078-6822710 of 010-4705897.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196 3341 LW Hendrik Ido Ambacht Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)