Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Verstopt
Onderdelinden Rioolservice

Verstopt riool Rotterdam

Tegenwoordig lijkt een goed werkend rioleringssysteem min of meer vanzelfsprekend. Pas als uw riool verstopt is of om andere reden niet meer naar behoren functioneert, blijkt pas hoe belangrijk een goed functionerend rioleringssysteem in het dagelijks leven is. Een verstopt riool is zeer vervelend en het is natuurlijk fijn als dit probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. Voor een snelle en vakkundige ontstopping van uw riool bent u bij Onderdelinden Rioolservice aan het juiste adres! Wij zijn namelijk dé ontstoppingsspecialist in Rotterdam en omstreken. Dankzij onze moderne ontstoppingswagens, apparatuur en klantgerichtheid worden problemen efficiënt, naar tevredenheid van de klant en zonder al te veel overlast opgelost. Heeft u last van een verstopt riool in Rotterdam of omstreken? Neem dan contact met ons op!

Hoe wordt uw riool dan ontstopt?

Als uw riool in Rotterdam verstopt is, kan dit worden opgelost door middel van hogedrukmachine of met onze veermachine met verschillende koppen / frezen. Een verstopt riool kan het beste zo snel mogelijk ontstopt worden. Onze vakkundige medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om uw riool te ontstoppen. Door middel van onze inspectiecamera kunnen wij nauwkeurig bekijken waar het probleem zit met uw riolering en zijn wij in staat doelgericht voor een oplossing te zorgen. Dit bespaart dus veel tijd en zo is uw riolering binnen korte tijd, zonder al te veel overlast, weer zo goed als nieuw.

Verstopt riool in Rotterdam laten ontstoppen?

Indien u verzekerd wilt zijn van effectieve en efficiënte ontstopping door een professioneel en vakkundig bedrijf, kunt u het beste voor Onderdelinden Rioolservice gaan. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, zelfs op zondagen en feestdagen. Wacht dus niet langer en kies voor de experts van Onderdelinden Rioolservice! Door het afsluiten van een onderhoudscontract bij Onderdelinden Rioolservice voorkomt u problemen met uw riolering, zoals een verstopt riool in Rotterdam of omstreken. Neem contact met ons op voor meer informatie over voorwaarden en frequentie van het preventief onderhoud. Voor meer informatie of een afspraak kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer 078-6822710 / 010-4705897.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196 3341 LW Hendrik Ido Ambacht Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)