Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Verstopt
Onderdelinden Rioolservice

Verstopte afvoer Ridderkerk

Heeft u last van een verstopte afvoer in Ridderkerk of omstreken? Onderdelinden Rioolservice weet raad en helpt u snel en vakkundig af van uw rioolproblemen. Onze dienstverlening is breed en divers en in te delen in de volgende werkzaamheden: preventieve rioolservice, riool ontstopping. herstel en vervanging, stankinspectie, nevelinspectie en riool lokalisering. Wanneer u last heeft van een verstopte afvoer kunt u het beste contact opnemen met Onderdelinden Rioolservice. Onze vakmensen hebben de beschikking over de modernste apparatuur en beschikken veelal over jarenlange ervaring in het rioleringswerk.

Riool ontstoppen en professionele dienstverlening

Een verstopte afvoer in Ridderkerk is zeer vervelend. De meeste verstoppingen zijn te verhelpen door middel van het doorveren of doorspuiten van de leiding. Wanneer de riolering wordt doorgespoten, wordt dit gedaan met een hogedrukunit. Al onze ontstoppingswagens zijn zodanig uitgerust, dat een verstopte afvoer zonder problemen en met een minimum aan overlast kan worden opgelost. Bij spoedgevallen zijn onze monteurs snel te bereiken, zodat de wachttijd tot een minimum beperkt blijft.

Uw verstopte afvoer in Ridderkerk laten ontstoppen door Onderdelinden Rioolservice?

Ontstoppingsbedrijf Onderdelinden Rioolservice lost uw verstopte afvoer in Ridderkerk snel en vakkundig voor u op. Ze kunnen in noodgevallen, meestal binnen een uur, bij u zijn om uw riool-, wc- of afvoerproblemen te verhelpen. Succes gegarandeerd! Wij werken op basis van NO-CURE-NO-PAY. Dus kunnen wij uw probleem niet verhelpen, dan betaalt u helemaal niets! De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Onze monteurs beschikken over wisselgeld. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN. Als dat niet mogelijk is kunt u uiteraard ook contant betalen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 078-6822710 of 010-4705897.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196 3341 LW Hendrik Ido Ambacht Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)