Verstopte afvoer Rotterdam

Verstopte afvoer Rotterdam ? Onderdelinden Rioolservice weet raad

verstopte afvoer rotterdamHeeft u last van een verstopte afvoer Rotterdam ? Onderdelinden Rioolservice helpt u snel en vakkundig af van uw rioolproblemen. Onze dienstverlening is breed en divers en in te delen in de volgende werkzaamheden:

  • Preventieve rioolservice
  • Riool ontstopping
  • Herstel en vervanging
  • Stankinspectie
  • Nevelinspectie
  • Riool lokalisering

Riool ontstoppen

Een verstopte afvoer is zeer vervelend. De meeste verstoppingen zijn te verhelpen door middel van het doorveren of doorspuiten van de leiding. Wanneer de riolering wordt doorgespoten, wordt dit gedaan met een hoge druk unit. Ook bij u in Rotterdam komen we u graag van uw probleem afhelpen.

Professionele dienstverlening

Wanneer u last heeft van een verstopte afvoer kunt u het beste contact opnemen met Onderdelinden Rioolservice. Onze vakmensen hebben de beschikking over de modernste apparatuur en beschikken veelal over jarenlange ervaring in het rioleringswerk.

Direct bereikbaar

Al onze ontstoppingswagens zijn zodanig uitgerust, dat een verstopte afvoer zonder problemen en met een minimum aan overlast kan worden opgelost. Bij spoedgevallen zijn onze monteurs snel te bereiken, zodat bij echte spoedgevallen de wachttijd tot een minimum beperkt blijft.

No cure, no pay!

Onze medewerkers staan voor u klaar! Ze kunnen in noodgevallen, meestal binnen een uur, bij u zijn om uw riool-, wc- of afvoerproblemen te verhelpen. Succes altijd gegarandeerd! Wij werken op basis van NO-CURE-NO-PAY. Dus kunnen wij uw probleem niet verhelpen, dan betaald u helemaal niets! De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Onze monteurs beschikken altijd over wisselgeld. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN. Als dat niet mogelijk is kunt u uiteraard ook contant betalen bij ons.

Service voor een vast laag tarief! Ontstoppingsbedrijf Onderdelinden Rioolservice lost het snel en vakkundig voor u op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wij zijn telefonisch bereikbaar met de volgende telefoonnummers:

  • 078-6822710
  • 010-4705897