Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Onderdelinden-Rioolservice_13
Onderdelinden Rioolservice

Vetputten

Onderdelinden Rioolservice helpt u van al uw problemen af op het gebied van riolering. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen, inspecteren en ontstoppen van de riolering. Ook bieden wij u hulp bij waterschade of vochtproblemen. Wij staan voor kwalitatieve service, een efficiënte aanpak en vakkundigheid.

Wat is een vetput?

Een vetput is bedoeld om vettige afvalstoffen te scheiden van normale afvalproducten in rioleringswater. De vetputafscheiders zorgen dat het vet zich niet afzet tegen de wanden van de leidingen waardoor de doorstroming wordt belemmert. Zo raken de rioleringen niet verstopt. In keukens van bedrijven zijn de vetputafscheiders vaak verplicht en ook bij bedrijven met vetten in de afvalwaterstroom zijn de vetputten vaak aanwezig. De vetputten zorgen ervoor dat dat het openbare riool wordt beschermt tegen afzetting van vet en uiteindelijk verstopping van het riool.

Onderhoud van de vetput

Het is verplicht een vetput regelmatig te laten legen. Een overvolle vetafscheider of verstopte afvoerleiding zorgt voor stankoverlast omdat de doorstroming slecht is. Het onderhoud aan de put laten verrichten door een gespecialiseerd bedrijf zoals Onderdelinden Rioolservice  is daarom belangrijk.

Ons professionele team heeft het beste materiaal tot zijn beschikking om de vetafscheider te reinigen. Wij hebben hogedrukwagens en vacuümwagens. Een langere levensduur van de vetput is wat wij kunnen realiseren.

Heeft u interesse in onze service op het gebied van vetputten of zou u graag nog wat meer informatie willen over onze werkzaamheden? Neem dan nu contact op met ons.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196
3341 LW Hendrik Ido Ambacht
Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)