Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Verstopping
Onderdelinden Rioolservice

WC verstopping Mijnsheerenland

Heeft u last van een WC verstopping in Mijnsheerenland of omstreken? U kunt hiervan vele ongemakken ervaren en het is dan ook belangrijk dat dit snel wordt verholpen. Wij van Onderdelinden Rioolservice kunnen dit probleem snel en vakkundig voor u oplossen. Wij zijn een ervaren en professioneel bedrijf en denken altijd klantgericht. Dankzij deze werkwijze lossen wij problemen altijd zorgvuldig en naar tevredenheid van de klanten op.

Mogelijke oorzaken

Als uw WC verstopt is, kan dit meerdere oorzaken hebben. Soms zit de oorzaak in de wc pot, deze kan namelijk verstopt zijn door bijvoorbeeld een wc rol, tampon, maandverband, enz. Als dit niet het geval is, dan zit het probleem vaak in het rioolstelsel. Dit soort problemen kunt u helaas niet zelf oplossen, dus zult u een professional in moeten schakelen. Wij van Onderdelinden Rioolservice helpen u graag. Om een WC verstopping in Mijnsheerenland te voorkomen, willen wij u nogmaals duidelijk maken welke dingen absoluut niet in het riool horen. Zorg er daarom voor dat de volgende dingen nooit via uw WC of keuken in het riool komen; olie, vet, vochtig toiletpapier, schoonmaakdoekjes, kattenbakkorrels, textiel, verfresten, chemicali├źn.

Werkwijze bij een WC verstopping in Mijnsheerenland

Als uw WC verstopt is, wordt dit opgelost door middel van een hogedruk reiniging en een mechanische reiniging. Indien het probleem niet kan worden opgelost met de hogedruk, passen wij een veermachine toe met verschillende koppen/frezen. Met onze inspectiecamera wordt dan vervolgens gecontroleerd of de riolering helemaal schoon is. Daarnaast kunnen wij met deze camera zien of er een structurele oorzaak is voor de verstopping. Zo kunnen we doelgericht het probleem oplossen, wat weer tijd en kosten bespaart. Wij van Onderdelinden Rioolservice werken met een no cure no pay basis. Dit houdt in dat als wij uw WC verstopping in Mijnsheerenland niet kunnen verhelpen, u helemaal niets betaald. Maar dankzij onze ervaring en expertise, zijn de meeste verstoppingen binnen een half uur verholpen. Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196 3341 LW Hendrik Ido Ambacht Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)