WC verstopping Schiedam

Heeft u last van een WC verstopping Schiedam ? U kunt hiervan vele ongemakken ervaren en het is dan ook belangrijk dat dit snel wordt verholpen. Wij van Onderdelinden rioolservice kunnen dit probleem snel en vakkundig voor u oplossen. Wij zijn een ervaren en professioneel bedrijf en denken altijd klantgericht. Dankzij deze werkwijze lossen wij problemen altijd zorgvuldig en naar tevredenheid van de klanten op.

Mogelijke oorzaken WC verstopping SchiedamWC verstopping Schiedam

Als uw WC verstopt is, kan dit meerdere oorzaken hebben. Soms zit de oorzaak in de wc pot, deze kan namelijk verstopt zijn door bijvoorbeeld een wc rol, tampon, maandverband, enz. Als dit niet het geval is, dan zit het probleem vaak in het rioolstelsel. Dit soort problemen kunt u helaas niet zelf oplossen, dus zult u een professional in moeten schakelen. Wij van Onderdelinden rioolservice helpen u graag.

Om een WC verstopping Schiedam te voorkomen, willen wij u nogmaals duidelijk maken welke dingen absoluut niet in het riool horen. Zorg er daarom voor dat de volgende dingen nooit via uw WC of keuken in het riool komen; olie, vet, vochtig toiletpapier, schoonmaakdoekjes, kattenbakkorrels, textiel, verfresten, chemicaliën.

Werkwijze WC verstopping Schiedam

Als uw WC verstopt is, wordt dit opgelost door middel van een hogedruk reiniging en een mechanische reiniging. Indien het probleem niet kan worden opgelost met de hogedruk, passen wij een veermachine toe met verschillende koppen/fraisen.

Met onze inspectiecamera wordt dan vervolgens gecontroleerd of de riolering helemaal schoon is. Daarnaast kunnen wij met deze camera zien of er een structurele oorzaak is voor de verstopping. Zo kunnen we doelgericht het probleem oplossen, wat weer tijd en kosten bespaart.

Wij van Onderdelinden werken met een no cure no pay basis. Dit houdt in dat als wij uw probleem niet kunnen verhelpen, u helemaal niets betaald. Maar dankzij onze ervaring en expertise, zijn de meeste verstoppingen binnen een half uur verholpen. Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Service voor een vast laag tarief! Ontstoppingsbedrijf Onderdelinden Rioolservice lost het snel en vakkundig voor u op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wij zijn telefonisch bereikbaar met de volgende telefoonnummers:

  • 078-6822710
  • 010-4705897