WC verstopt in Dordrecht

WC verstopt in Dordrecht ? Onderdelinden Rioolservice lost dit op

wc-verstoptIs uw WC verstopt? Onderdelinden Rioolservice lost dit probleem snel, netjes en met de juiste apparatuur voor u op. Onderdelinden Rioolservice biedt de meest efficiënte oplossing voor uw probleem en is een bedrijf dat met de klanten meedenkt. Deze werkwijze zorgt ervoor, dat problemen zorgvuldig en naar tevredenheid van de klanten wordt opgelost.

Mogelijke oorzaken

Wanneer uw wc verstopt is kan dit meerdere oorzaken hebben. Het kan dat de wc pot verstopt is door bijvoorbeeld een wc rol, tampon, maandverband enz. Als dit niet het geval is, dan zit het probleem vaak in het rioolstelsel en kan er gekozen worden voor verschillende ontstoppingsmethodes. Ook u in Dordrecht zijn wij uiteraard graag van dienst om uw probleem op te lossen.

Niet in het riool horen:

 

  • (frituur-)olie
  • Vet
  • vochtig toiletpapier
  • Schoonmaakdoekjes
  • Kattenbakkorrels
  • Textiel
  • verfresten
  • of andere chemicaliën

 

Hoe wordt een toilet ontstopt in Dordrecht ?

Als uw wc verstopt is kan dit worden opgelost door middel van hoge waterdruk reiniging en mechanische reiniging. Wanneer het probleem niet kan worden opgelost met de hoge waterdruk, gebruiken wij een veermachine met verschillende koppen / fraisen.

Camera inspectie

Met onze inspectiecamera wordt daarna gecontroleerd of de riolering helemaal goed schoon is. Met de camera wordt gelijk bekeken of er een structurele oorzaak is te zien die de verstopping had veroorzaakt. Is uw WC verstopt? Het gespecialiseerde team, met 20 jaar ervaring, van Onderdelinden Rioolservice staat direct voor u klaar in Dordrecht.

No cure, no pay!

Onze medewerkers staan voor u klaar! Ze kunnen in noodgevallen, meestal binnen een uur, bij u zijn om uw riool-, wc- of afvoerproblemen te verhelpen. Succes altijd gegarandeerd! Wij werken op basis van NO-CURE-NO-PAY. Dus kunnen wij uw probleem niet verhelpen, dan betaald u helemaal niets! De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Onze monteurs beschikken altijd over wisselgeld. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN. Als dat niet mogelijk is kunt u uiteraard ook contant betalen bij ons.

Service voor een vast laag tarief! Ontstoppingsbedrijf Onderdelinden Rioolservice lost het snel en vakkundig voor u op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wij zijn telefonisch bereikbaar met de volgende telefoonnummers:

  • 078-6822710
  • 010-4705897