Direct contact? Bel dan naar 078-6822710 of stuur een mail naar info@onderdelindenrioolservice.nl

Verstopping
Onderdelinden Rioolservice

WC verstopt Heienoord

Denkt u dat uw WC in Heienoord verstopt is? Onderdelinden Rioolservice lost dit probleem snel, netjes en met de juiste apparatuur voor u op. Wij bieden de meest efficiënte oplossing voor uw probleem en denken met u mee Deze werkwijze zorgt ervoor, dat problemen zorgvuldig en naar tevredenheid van de klanten wordt opgelost. Met onze inspectiecamera wordt gecontroleerd of de riolering goed schoon is of dat er een structurele oorzaak is te zien die de verstopping heeft veroorzaakt. Het gespecialiseerde team van Onderdelinden Rioolservice, met 20 jaar ervaring, staat direct voor u klaar.

Waarom is uw WC in Heienoord verstopt?

Wanneer uw WC in Heienoord verstopt is, kan dit meerdere oorzaken hebben. Het kan dat de WC-pot verstopt is door bijvoorbeeld (frituur-)olie, vet, vochtig toiletpapier, schoonmaakdoekjes, kattenbakkorrels, textiel, verfresten, chemicaliën, tampons, maandverband et cetera. Als dit niet het geval is, dan zit het probleem vaak in het rioolstelsel en kan er gekozen worden voor verschillende ontstoppingsmethodes. Uiteraard zijn wij graag van dienst om uw probleem op te lossen. Als uw WC verstopt is, kan dit worden opgelost door middel van hoge waterdruk-reiniging en mechanische reiniging. Wanneer het probleem niet kan worden opgelost met de hoge waterdruk, gebruiken wij een veermachine met verschillende koppen / frezen.

No cure, no pay!

Is uw WC in Heienoord verstopt? Ontstoppingsbedrijf Onderdelinden Rioolservice lost uw verstopte WC snel en vakkundig voor u op.  Ze kunnen in noodgevallen, meestal binnen een uur, bij u zijn om uw riool-, wc- of afvoerproblemen te verhelpen. Succes altijd gegarandeerd! Wij werken op basis van NO-CURE-NO-PAY. Dus kunnen wij uw probleem niet verhelpen, dan betaalt u helemaal niets! De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Onze monteurs beschikken altijd over wisselgeld. Wij willen u wel vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN. Als dat niet mogelijk is kunt u uiteraard ook contant betalen bij ons. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 078-6822710 of 010-4705897.

Kies voor Onderdelinden Rioolservice

Ervaring sinds 1986

No Cure No Pay

Ontstoppen en inspectie

Gegevens

Noordeinde 196 3341 LW Hendrik Ido Ambacht Nederland

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)